Hello world!

Glow

 

Hallo iedereen;

Welkom op deze fotoblog van Art Photography Limburg. Als enthousiaste fotografen willen wij graag ons werk tonen aan iedereen die een hart heeft voor fotografie. De meesten van ons hebben hun opleiding gevolgd aan het CVO van Heusden-Zolder of elders, gekend voor zijn degelijke en uitgebreide opleiding fotografie. Omdat het einde van de opleiding naderde, staken enkele cursisten de koppen bij mekaar om een middel te zoeken om toch nog samen dingen te doen, fotoshoots en workshops te organiseren enz. En daarmee was APL (Art Photography Limburg) geboren. Het klinkt misschien wat bombastisch maar wij willen dan ook meer doen dan de gewone vakantiekiekjes en andere facebooktoestanden. Wij hopen dat we op basis van onze goede opleiding straks kwalitatieve en artistieke opnames zullen maken zodat het aangenaam wordt om hier op ontdekking te komen. We gaan ook trachten om tweejaarlijks een expositie te houden op onze vaste locatie : CC de Markthallen te Herk-de-Stad. Meer daarover in een later bericht.

Bekijk alvast de portfolio van onze leden en geef gerust commentaar op de beelden, maar van positieve opmerkingen kunnen we zeker nog wat leren.

Wil je graag via email op de hoogte gehouden worden van nieuwe posts op deze blog, klik dan op Follow helemaal rechts onderaan en je krijgt dan een bericht bij elke nieuwe post op deze blog.

5 gedachtes over “Hello world!

  1. Hallo,
    Wees eens niet zo bescheiden aub: je noemt de groep Art Photography Limburg, maar jezelf amateurfotograaf. Wat ik hier voor moois zie is géén amateurisme.
    Veel succes!!

    Luc

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s